COM ARRIBAR A L'ESTACIÓ DE L'AVE I NO MORIR EN L'INTENT – CAMPDETARRAGONA.TK


ATM CAMP DE TARRAGONA
Març 12, 2009, 1:00 pm
Filed under: Uncategorized | Etiquetes: , , , , , , ,

Acabo de descobrir que, a l’igual que passa a Barcelona, al Camp de Tarragona també tenim un ATM! O sigui que també tenim T-10, T-50/30, etc! La T-10 d’una zona és multipersonal i val 8.70 euros (a la zona metropolitana la T10 val 7.70 actualment)

Pel que es veu hi ha dues corones. La corona 2 té diferents zones. De fet les targetes poden ser d’una, de dos o de tres zones. Hi ha 1 h 15 m per fer transbordament amb una targeta d’una zona. Per dues zones, 1h 30 m i per 3 zones, 1h 45 m.

El color que es fa servir no és pas el verd barceloní sinó un taranja marronós que m’agrada més.

Em sembla que les targetes, o algunes d’elles són d’aquelles que es passen a prop d’un aparell, com l’Oyster de Londres. I fins i tot algunes es poden recarregar.

Respecte a les zones he estat mirant el mapa a la plana oficial ( www.atmcamptarragona.cat ):

Com es pot veure, Reus, Tarragona, Salou, Cambrils, etc estan dins de la primera zona. Curiosament també apareixen a la zona 2.4 Calafell, Cunit, etc que pertanyen també a la zona 5 de l’ATM metropolità de Barcelona.

L’autobus 50 de REUS TRANSPORT que va a laeroport de REUS no està integrat i val 2.20 euros (informació a 31 d’octubre de 2009)


3 comentaris so far
Deixa un comentari

He mirat els enllaços d’interès hi he descobert quelcom sorprenent. A Catalunya hi ha quatre consorcis de transport:

Autoritat del Transport Metropolità: http://www.atm.cat
Autoritat Territorial de la mobilitat, Àrea de Girona: http://www.atmgirona.cat
Autoritat Territorial de la mobilitat, Àrea de Lleida: http://www.atmlleida.cat
Autoritat Territorial de la mobilitat, Camp de Tarragona: http://www.atmcamptarragona.cat

Resulta que a tot arreu fem servir ATM però amb significats diferents! A l’Àrea de Barcelona vol dir Autoritat del Transport Metropolità i als altres llocs vol dir Autoritat Territorial de Mobilitat! Qui ha tingut aquesta ocurrència??
Sembla que s’ha volgut posar ATM a tot Catalunya però, és clar, adaptant-lo! De fet to va començar a Barna i només així s’enten que la web per Barna sigui http://www.atm.cat i no pas, per exemple, http://www.atmbcn.cat. També té certa gràcia que només a les comarques tarragonines s’hagi canviat Tarragona per Camp de Tarragona. Suposo que deu ser per contentar a la gent de Reus, encara que només sigui a mitges.

Comentari per campdetarragona

Enhorabuena por este blog con la información de los usuarios de los transportes públicos de Tarragona, sobre todo del Ave y la estación del Camp. Por cierto, el aparcamiento de pago no lo explota “adif” lo tiene concertado con otra empresa, pero en el teléfono de atención al cliente de adif: 902 43 23 43 no saben qué empresa es y no te puedes informar de los precios o bonos que aplica este parking, según adif se llama parking “la pedrera”, casualidades de la vida, que ya hay un parkíng con ese nombre en Tarragona capital.
Al final he podido localizar un artículo en “El periódico de cataluña” donde dice que el parking cuesta 12€ al día completo.
Saludos.

Comentari per davidan

Y alguien sabe como coño (perdón, es la desesperación) se puede llegar de la estación de Camp al aeropuerto de Reus?? Cómo no hay un servivio de autobuses que los une??? me parece absolutamente increible, son 19km en los que creo que sólo se puede llegar de forma directa en taxi, dejandote un riñón, o andando durante 3 horas, dejándote la vida…

todavía creo que NO PUEDE SER…

espero que me podais ayudar…

Comentari per marijose
Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s%d bloggers like this: