COM ARRIBAR A L'ESTACIÓ DE L'AVE I NO MORIR EN L'INTENT – CAMPDETARRAGONA.TK


LOGÍSTICA FERROVIÀRIA
Abril 8, 2010, 1:55 pm
Filed under: Uncategorized | Etiquetes: ,

Des de fa uns quants dies llegeixo molt sovint LOGÍSTICA FERROVIÀRIA. De fet ho llegeixo a la seeció ESTAT DEL SERVEI de www.rodaliesdecatalunya.cat Pel que es veu la LOGÍSTICA FERROVIÀRIA és la causant de que uns quants trens surten tard de l’estació de Sant Andreu Arenal. Em pregunto si això de LOGÍSTICA FERROVIÀRIA arribarà aviat a la megafonia de les estacions: “Per Logística Ferroviària el proper tren destinació Camp de Tarragona sortirà amb cinc segons de retard …”

Fa una estona he estat mirant per Internet això de logística ferroviària i m’hi he adonat que l’ús que es dóna d’aquesta expressió és quelcom nou. Normalment quan es parla de Logística Ferroviària un es refereix a una empresa dedicada a la Logística ferrovìaria. Però això de dir que hi hagut una incidència per lógística ferroviària és quelcom nou! Es podria dir que des de Rodalies de Catalunya estant revolucionant el llenguatge ferroviari.

De fet he mirat a un twitter que conté les incidències de Rodalies de Catalunya i un pot observar que això de Logística Ferroviària és quelcom de fa uns dies. Suposo que a mi m’ha cridat l’atenció perquè el veig casi com un eufemisme per no dir realment el que està passant. Perquè si un diu que un tren arriba tard per logística ferroviària queda bé.

He mirat a veure quan es va fer servir el terme LOGÍSTICA FERROVIÀRIA per primer cop a Catalunya en el sentit nou que estic comentat i CAMPDETARRAGONA.TK us pot dir en exclusiva … que això va passar … el dia 7 d’abril cap a les quatre de la tarda. Aquí hi ha el naixement de la nova expressió:

Tren de Maçanet (16.21h) a Hospitalet, circula amb 10 minuts demora, per incidencia amb logística ferroviaria, resta amb normalitat. #rod1

Així, al principi es deia INCIDÈNCIA AMB LOGÍSTICA OPERTATIVA però avui ja hem passat a simplement LOGÍSTICA OPERATIVA. Així, fa vuit hores:

Trajecte Arenal – Cerdanyola demora de 10 minuts per logística ferroviaria, tren amb destinacio Terrassa. #rod4

El més fort és que un cop es comença a fer servir l’expressió aquesta ja s’utilitza gairebé com a comodí. Així, ja s’ha fet servir 14 vegades entre ahir i avui (a les 17 hores)

Per cert el dia anterior, l’expressió encara no es feia servir però la idea JA HI ERA. Es va començar a fer servir una expressió amb el mateix significat!: OPERATIVA DE MANIBRA

Trajecte Sant Andreu Arenal-Granollers demora de 10 minuts, per operativa de maniobra, tren amb destinació Vic

Aquesta expressió o OPERATIVA DE MANIOBRES només es va fer servir ahir. LOGÍSTICA FERROVIÀRIA es la nva expressió des d’ahir.

Acabar dient que he trobat el següent “Per logística ferroviària els primers trens procedents de Figueres i Girona no circularan en doble composició com és habitual.” a http://www.agrupament.net/portal/?p=6574#more-6574

La nota és del 10 de març de 2010!

Anuncis

Feu un comentari so far
Deixa un comentariDeixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s%d bloggers like this: